Spreker met Humor, Interactie & Inspiratie

Bart heeft o.a. gewerkt voor:

 

 

Informatie aanvragen >

 

Gedragsverandering, leiderschap en ondernemen

Bart van den Belt spreekt, traint, inspireert en motiveert op het gebied van verandering, leiderschap, gedragsverandering, succes en ondernemerschap.

Met een achtergrond als marketeer en ondernemer en opgeleid op o.a. het gebied van gedragsverandering is Bart als spreker breed inzetbaar.

“Lezingen moeten inspireren en tot actie aanzetten.”

Waarom Bart inhuren als spreker?

Op een speelse en toegankelijke manier weet Bart als geen ander zijn publiek te boeien, te entertainen en praktisch toepasbare kennis en vaardigheden over te brengen:

  • De kracht van entertainment: Bart heeft vroeger jarenlang als entertainer gewerkt en gebruikt een aantal principes hieruit voor zijn lezingen. Een unieke combinatie van verbale- en non-verbale communicatie verweven met humor zorgt voor een onderscheidende manier van trainen en het overbrengen van kennis en inspiratie.
  • Maatwerk: indien gewenst wordt de lezing over marketing afgestemd op specifieke doelstellingen of leerdoelen van de groep. Als dit gewenst is wordt er vooraf een intake uitgevoerd zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op zaken die op dat moment belangrijk zijn voor de deelnemers.
  • Activerend & inspirerend: wanneer je op zoek bent naar een lezing met droge kennis, zoek dan liever verder. Bart houdt er van om deelnemers te inspireren en te motiveren. Om opgedane kennis meteen om te zetten naar de praktijk. Dit alles in een onstpannen setting en met de nodige humor en activerende werkvormen.
  • Positieve energie: na afloop van het de sessie lopen deelnemers weg met een flinke portie positieve energie. Dit zorgt er voor dat nieuw opgedane kennis en inzichten beter blijven hangen bij de groep en er gegarandeerd over nagepraat zal worden.

Drie speerpunten voor een succesvolle lezing

Bij het geven van lezingen en inspiratiesessies zijn er drie dingen belangrijk volgens Bart:

1. Raak het hart en zet het hoofd in beweging
Anders kijken, denken en doen. Bart vindt het belangrijk om mensen te raken. Naast het inzetten van humor als instrument om de zaal mee te krijgen vindt hij het belangrijk dat mensen na afloop ook concreet iets kunnen met de inhoud van de lezing.

2. Op maat gemaakt voor de organisatie
Voor iedere lezing heeft Bart een persoonlijk intakegesprek. Hoewel er in zijn sessies een vaste rode draad zit wordt de inhoud altijd afgestemd op de organisatie en de zaal. Na afloop moeten deelnemers het gevoel hebben gehad alsof Bart al jaren in jullie organisatie rondloopt.

3. Nieuwe, gemeenschappelijke taal creëren
Weleens een spreker meegemaakt waarbij je na afloop dacht “wat kunnen we hier nu weer mee?”. Exact. Zul je bij Bart nooit mee maken. Zijn lezingen zijn interactief en dynamisch. Door een mix van inhoud en interactieve werkvormen is Bart in staat om nieuwe, gemeenschappelijke taal te creëren binnen teams en organisaties. Dit ervaren mensen als een groot cadeau.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op om te kijken welke lezing, training of workshop het beste past bij jullie organisatie.

Vrijblijvend contact opnemen