Meer informatie over een spreker ondernemerschap?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Spreker over Ondernemerschap

Gefeliciteerd, met de uitreiking van dit papiertje ben je vanaf nu ondernemer! Waarschijnlijk heeft niemand dat ooit tegen je gezegd. Ondernemen leer je niet op school. Dat leer je in de praktijk. Maar waar begin je? En hoe groei je door?

Ondernemen is een vak

Een grote denkfout die ondernemers maken is dat ze het redden met vakkennis alleen. Veel ondernemers denken dat zij doordat ze goed zijn in hun vak ook automatisch een succesvol bedrijf kunnen neerzetten. Niets is minder waar. Wanneer je zakelijk succes wilt bereiken is het belangrijk om te werken aan je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat je kennis en vaardigheden aanleert in marketing, verkopen, waardecreatie, kritisch denken, financieel management en nog veel meer. Het investeren hierin levert je gegarandeerd winst op: die nieuwe vaardigheden kun je de rest van je leven inzetten.

Inspiratiesessie voor Ondernemers

Tijdens deze inspiratiesessie over ondernemerschap worden ondernemers uitgedaagd om hun denken en doen onder de loep te nemen. Als je blijft doen wat je deed krijg je wat je kreeg. Wil je je bedrijf verbeteren dan is het dus noodzakelijk dat je anders naar de zaken kijkt.

Een inspiratiesessie over ondernemerschap maak ik altijd op maat voor de groep waar het om gaat. Ik ben 15 jaar ondernemer en heb alle fases van ondernemerschap gehad. Inmiddels heb ik de sprong gemaakt van bedrijfslijder naar bedrijfsleider. Deze inspiratiesessie kan ik op maat maken voor ZZP’ers én MKB’ers.

Ondernemer, spreker en auteur Bart van den Belt

“Ik help ZZP’ers en MKB’ers een waarde gedreven onderneming te bouwen, zichzelf zichtbaar te maken en hun bedrijf te systematiseren zodat ze kunnen doen waarvoor ze gemaakt zijn.”

Bart is oprichter van de PostHBO ondernemersopleiding ‘Zakelijk Succes Academie’ en auteur van diverse boeken over ondernemerschap.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend contact opnemen