Bart en Sanne van den Belt

Bart van den Belt

Bart is getrouwd met Sanne en vader van Ezra. Daarnaast is hij (mede-) eigenaar van verschillende bedrijven en auteur van  diverse boeken over persoonlijk- en zakelijk leiderschap. 

Ondernemerschap zat er al vroeg in
Mijn onderwijzers zullen zich regelmatig achter de oren hebben gekrabd: ik praatte voor mijn beurt, eiste de aandacht op en had ideeën die over van alles gingen, behalve over de lesstof. Maar hoewel school en ik geen goede match waren, startte ik daar wel mijn eerste ondernemersactiviteiten. Ik ontdekte dat ik iets had waar mijn meester behoefte aan had: tijd! Een paar keer per week verdiende ik een gulden door in de pauze een boodschap voor hem te doen. Ook bouwde ik lege sigarendozen van mijn opa om tot tekendozen, die ik verkocht aan docenten.

De stap van artiest naar ondernemer
De stap naar het fulltime ondernemerschap was dan ook niet meer dan logisch. Ik ging aan de slag als artiest en verzorgde mijn eigen marketing. Die marketing was zo succesvol, dat ik besloot een artiestenbureau op te zetten, Multitainment bv, dat binnen de kortste keren twintig websites runde en meer dan vierhonderd boekingen per jaar verzorgde. Ook investeerde ik stevig in mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mijn ondernemerschap door tientallen opleidingen en trainingen te volgen.

Businesscoaching en consultancy
De afgelopen vijftien jaar heb ik verschillende bedrijven en concepten ontwikkeld en verkocht. Sinds 2010 hebben bovendien al meer dan 500 organisaties mij ingehuurd als spreker, trainer of businessconsultant. Ik help ondernemers hun bedrijf te systematiseren en hun winst substantieel te verhogen. Hierdoor kunnen ze doen waarvoor ze gemaakt zijn en de meeste impact maken voor hun klanten.

Persoonlijke Missie

Serving God by developing people.
.

Zakelijke Missie

Developing people by creating businesses.

Bart heeft o.a. gewerkt voor:

Je kan Bart kennen van: