Home » Bart van den Belt

Bart van den Belt

Heb je weleens in een zaal gezeten waarbij mensen binnen tien minuten intern vertrokken waren? Kromme tenen omdat een spreker zijn powerpoint aan het doorbladeren was zonder écht contact te maken met de zaal. Jammer van de tijd, geld en energie die er gestopt is in de dag. Dat kan anders.

Standaard maatwerk – mensen raken, inspireren en motiveren
De rode draad van de presentaties ligt vast. Dat moet ook wel, anders kun je geen kwaliteit leveren als spreker. Toch ben ik altijd benieuwd naar wie er in de zaal zit, wat ze bezig houdt en hoe ik daarop zo goed mogelijk kan aansluiten. Het draait namelijk om hun. Om ervoor te zorgen dat de inspiratiesessie inhoudelijk naadloos aansluit op de situatie binnen uw organisatie, hebben we van tevoren een uitgebreid voorgesprek. In dit gesprek wil ik weten wat de uitdagingen zijn binnen de organisatie, wie er in de zaal zitten en wat er in de kantine wordt besproken als het management er niet bij is.

Achtergrond
Bart is oprichter van de ondernemersopleiding ‘de Zakelijk Succes Academy‘ en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen’ en ‘Lanceer je bedrijf’. In 2014 is hij uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

>> Lees Bart z’n persoonlijke verhaal…
>> Gepubliceerde boeken
>> Opleiding en ervaring


Waarom zou je Bart inhuren?

heartEnthousiasme en passie

Bart weet als geen ander mensen te raken met een combinatie van humor, inhoud en enthousiasme.

 

lightbulbAnders kijken, denken en doen

Denk out of the box! Anders kijken en denken zorgt voor ander gedrag en dat resulteert in betere resultaten.

 

bullseyeInteractief en actiegericht

Actie is de sleutel tot succes. Bart krijgt mensen in beweging door een mix van inhoud en interactie.


Je kunt Bart onder andere kennen van:

logo's

 


interview_vierdemusketier_medium