Meer informatie over een spreker leiderschap?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Leiderschap op sneakers

Het succes van iedere organisatie en van ieder team valt of staat met leiderschap. Leiding geven kan best een uitdaging zijn. Want hoe ga je om met weerstand bij verandering? Hoe neem je je medewerkers mee? Wat is ervoor nodig om resultaten te realiseren met je team? En hoe blijf je authentiek als je onder druk staat?

Inspireer je medewerkers – authentiek leiderschap

Leiderschap op sneakers gaat over hoe je effectiever wordt in je rol als leider terwijl je tegelijkertijd volledig jezelf blijft. Succesvolle leiders durven te zeggen waar het op staat, met behoud van verbinding. Ze zijn in staat om hun medewerkers te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Het interessante is dat deze ‘High Performance Leiders’ meer resultaten bereiken met minder opsmuk. Ze hebben geen strak pak of autoritair gedrag nodig maar staan in dienst van hun team en de organisatie.

Inspiratiesessie over leiderschap

In zijn lezingen neemt Bart het publiek mee in een reis naar nieuw leiderschap. Hij spreekt onder andere over wat kenmerkend is voor een nieuwe leider en waarom nieuw leiderschap zo ontzettend krachtig kan zijn. Zo kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • hoe neem ik mijn medewerkers mee?
  • authentiek leiding geven
  • omgaan met weerstand in de organisatie
  • verandering en innovatie stimuleren
  • van wilskracht naar veerkracht
  • gedragsverandering

De deelnemers die Bart als spreker over leiderschap meemaken worden niet alleen geïnspireerd door een mooi verhaal; ze worden aangezet tot actie om het zelf ook anders te gaan doen. Het is een interactieve sessie waarbij er tools worden aangereikt voor in de professionele rugzak. Tegelijkertijd is er veel interactie en wordt er gelachen. Deze lezing is specifiek aan te raden voor enthousiaste young professionals of vastgeroeste ervaren senior managers.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend contact opnemen