Meer informatie over spreker succes?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Motivatiespreker – De sleutels voor succes

Succes is een keuze. Een veelgehoorde uitspraak als het gaat over het bereiken van succes. Maar is dat ook zo? Kun je succes afdwingen of is het iets wat je overkomt? Tijdens de inspiratiesessie 'De weg naar succes' spreekt Bart van den Belt over wat de kenmerken zijn van zeer succesvolle mensen en hoe je er zelf een kunt worden.

Doorzettingsvermogen: de weg naar succes

Als je Bart had ontmoet toen hij 17 jaar oud was (en 117kg) woog en je had hem verteld dat hij op z'n 35e voor duizenden mensen zou spreken dan had hij je ongelovig aangekeken.

In de eerste achttien jaar van zijn leven is Bart twaalf keer verhuist, heeft hij in twee pleeggezinnen gezeten en moest hij op z'n 17e noodgedwongen op zichzelf wonen.

Inmiddels is Bart 35, heeft hij een succesvol bedrijf en vier boeken geschreven en is hij dertien jaar gelukkig getrouwd met Sanne. De sleutel tot zijn succes is eenvoudig: weten wat je wil, geloven dat het kan en dan in actie komen.

Grote doelen, kleine stappen

Er zijn vele manieren om succes te definiëren. Succes is een keer vaker opstaan dan je gevallen bent. Tegenslag hoort erbij en Bart vertelt tijdens deze sessie diverse persoonlijke verhalen over tegenslag én hoe je die tegenslag overwint.

Als je een grote droom hebt is de reis lang. En iedere grote reis begint met de eerste stap. Door de weg naar je doel op te delen in kleine stapjes zijn je dromen direct meer binnen bereik.

Zakelijk Succes en Persoonlijk Succes

Bart is oprichter van de Persoonlijk Succes Academie en de Zakelijk Succes Academie en heeft voor vele groepen gesproken over dit onderwerp.

Tijdens de inspiratiesessie over succes inspireert motivatiespreker Bart van den Belt de zaal door middel van humor, diverse oefeningen en interactie met de zaal.

De exacte inhoud van deze sessie wordt voor iedere organisatie op maat gemaakt aan de hand van een voorgesprek. Op deze manier sluit de inspiratiesessie naadloos aan bij de organisatiedoelen of het doel van het betreffende evenement. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend contact opnemen