Waag de sprong

Waag de sprong en realiseer je droom in 5 stappen!

  • Humor en interactie
  • Auteur van het boek 'Waag de sprong'
  • Loopbaan, persoonlijk leiderschap, motivatie

Waag de sprong

We dromen allemaal wel eens van een ander leven. Een nieuwe baan, voor onszelf beginnen, een droomhuis of avontuur… Hoe kan het dat het sommige mensen lukt om hun dromen te realiseren en andere mensen hun hele leven in de veilige haven blijven? Wat is ervoor nodig om het gat te overbruggen van waar je nu bent en waar je wilt zijn? Het antwoord is misschien wel… moed.

Waag de sprong en realiseer je dromen

Moed is de bijzondere combinatie tussen lef en heldhaftigheid. Het is ergens voor gaan zonder dat je weet wat de uitkomst is. Vechten voor dingen die het waard zijn om voor te vechten. Dat houdt in dat je niet altijd kiest voor de veilige weg, maar soms de keuze maakt om het pad op te gaan waarvan de toekomst onzeker is. En zorgt voor een plan B als het mislukt. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw droombaan? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En… durf jij de sprong te wagen?

Van dromen naar doen

Het leven zit vol uitdagingen. Je moet keuzes maken tussen werk en privé en tegelijkertijd worden er hoge verwachtingen gesteld door je omgeving. Bovendien ben je continu aan het balanceren tussen het realiseren van je dromen en ambities en tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven. Hoe doe je dat allemaal?

Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot succes. Voor jezelf en voor je organisatie. Je kunt immers pas leiding geven aan anderen wanneer je leiding kunt geven aan jezelf. Leiders zijn in staat om andere mensen een nieuw perspectief te laten zien. Voor hun eigen toekomst of voor de organisatie. Iedereen kan leider zijn, op voorwaarde dat je eerst leiding leert geven aan jezelf.

Persoonlijk leiderschap is de sleutel voor succes

Wanneer je weet waar je naartoe wilt kun je bekijken of je keuzes je dichter bij je doel brengen. Persoonlijk leiderschap begint bij weten wat je wilt en vooral ook weten wat je niet wilt. Wanneer je daar bewust van bent kun je actie ondernemen. Hoe meer actie je onderneemt richting je doel, hoe sneller je er komt. Sta regelmatig even stil en vraag jezelf af of je door je huidige acties dichter bij je doel komt.

Anders kijken, denken en doen

Als je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg. Wil je nieuwe resultaten bereiken dan is het noodzakelijk om nieuwe stappen te zetten. Kies een duidelijke focus en durf eens anders naar de zaken te kijken. Wanneer je je bewust wordt waar je focus nu ligt kun je kiezen om anders naar de dingen te kijken. Daardoor ga je anders denken en doen en uiteindelijk bereik je daardoor andere resultaten.

Deze inspiratiesessie wordt op maat gemaakt voor uw organisatie.

 


Bart heeft onder andere gewerkt voor:

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Boek

Waag de sprong » ruim 1.000 van verkocht!
Realiseer je droom in 5 stappen

Word jij ook regelmatig wakker met het gevoel: is dit het nou? Of droom je van een eigen bedrijf waar je helemaal voor zou willen gaan? In dit boek leert Bart van den Belt je hoe je in vijf praktische stappen je dromen realiseert.

Bij het boeken van een lezing is dit boek tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen voor de deelnemers.

Bekijk dit boek op Bol.com

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Docenten

Veelgestelde vragen

Tarieven zijn afhankelijk van de groepsgrootte, doelgroep en het onderwerp. Lezingen zijn tussen de € 1.995 en € 2.995.

Bart werkt voor trainingen samen met een team van trainers, zodat we altijd een programma kunnen maken dat aansluit bij jullie wensen en budget.

Neem contact op voor de mogelijkheden; we denken graag met je mee.

Alle lezingen worden volledig aangepast aan de situatie van uw organisatie. Het is zelfs mogelijk om een lezing 100% op maat te maken.

Een lezing duurt meestal 45 - 60 minuten.

Indien gewenst kan een lezing ook langer duren: Bart geeft o.a. seminars voor bedrijven die een of twee dagen duren.

Bart heeft 20 jaar podiumervaring, waarvan 10 jaar als entertainer. Hij heeft trainingen en lezingen gegeven voor 5 tot 5.000 personen. "Op het podium staan is als ademen' aldus Bart.

Jazeker! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nee, Bart geeft geen korting op lezingen of trainingen op twee uitzonderingen na;

Korting voor zorg en onderwijs
Organisaties uit de zorg of in het onderwijs krijgen € 500 korting bij lezingen tot 100 medewerkers / deelnemers. Bart heeft een hart voor zorg en onderwijs en maakt daar graag een verschil.

Korting bij kleine groepen
Is de groep kleiner dan 35 personen? Neem dan contact op voor een prijs op maat.

Nee, helaas. Daarvoor zit mijn agenda te vol.

Referenties

Referenties

Bart weet op een verrassende, speelse en overtuigende wijze de essentie van voor ons relevante vraagstukken te benoemen. Al gedurende de sessie is de eerste vervolgstap met de groep gezet en blijft het ‘ik heb er zin in!’-gevoel hangen. – Jeroen Hulsman, directeur NEVI


Afgelopen vrijdag was een mooie en inspirerende dag vol verbinding, collegialiteit, informatie en diepgang, de prikkeling voor de teamvorming van het ambulante regionale team Utrecht is hiermee gezet. De lachende en inspannende gezichten zorgden voor voldoening, voor een aantal was de uitdaging duidelijk zichtbaar, maar we gaan deze verandering ‘fluitend’ met elkaar aan!’ ‘De middag was super leuk, wat een leuke gasten waren dat’ … was zomaar een reactie in de wandelgangen. – Nienke Gouman, manager ambulant team Reinaerde


Bart heeft op het Mill-HillCollege te Goirle gesproken tijdens onze faculteitsdag. Op een school waarbij er veel veranderingen en vernieuwingen in de kinderschoenen staan heeft Bart ons geïnspireerd en gemotiveerd om positief tegenover verandering te staan. Verandering brengt mooie dingen met zich mee! Dat zien wij nu allen in. Zowel het wetenschappelijke als het zeer persoonlijke aspect worden op een fantastische manier belicht, niet alleen door te luisteren maar ook door actieve deelname. De inspirerende sessie van Bart wordt regelmatig herbeleefd wanneer wij aan het vergaderen, discussiëren of innoveren zijn! – Roel Derksen, voorzitter Faculteit Delta, MillHill College


Een inspirerende en ontspannende bijeenkomst. Bart heeft de gave om je op een luchtige manier naar jezelf en naar veranderen te laten kijken. Inzichten komen als vanzelf. – Judith Vermeij, Severinus


 

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Waag de sprong

Wil jij meer informatie over een spreker persoonlijk leiderschap? We helpen je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op

Manon Companjen
Tel: 030-2072117

Boteyken 193-11
3454PD De Meern

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie? Bel: 030-2072117

Vul uw gegevens in:

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.