Meer informatie over een spreker persoonlijk leiderschap?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Waag de sprong

We dromen allemaal wel eens van een ander leven. Een nieuwe baan, voor onszelf beginnen, een droomhuis of avontuur… Hoe kan het dat het sommige mensen lukt om hun dromen te realiseren en andere mensen hun hele leven in de veilige haven blijven? Wat is ervoor nodig om het gat te overbruggen van waar je nu bent en waar je wilt zijn? Het antwoord is misschien wel… moed.

Moed is de bijzondere combinatie tussen lef en heldhaftigheid. Het is ergens voor gaan zonder dat je weet wat de uitkomst is. Vechten voor dingen die het waard zijn om voor te vechten. Dat houdt in dat je niet altijd kiest voor de veilige weg, maar soms de keuze maakt om het pad op te gaan waarvan de toekomst onzeker is. En zorgt voor een plan B als het mislukt. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw droombaan? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En… durf jij de sprong te wagen?

Van dromen naar doen

Het leven zit vol uitdagingen. Je moet keuzes maken tussen werk en privé en tegelijkertijd worden er hoge verwachtingen gesteld door je omgeving. Bovendien ben je continu aan het balanceren tussen het realiseren van je dromen en ambities en tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven. Hoe doe je dat allemaal?

Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot succes. Voor jezelf en voor je organisatie. Je kunt immers pas leiding geven aan anderen wanneer je leiding kunt geven aan jezelf. Leiders zijn in staat om andere mensen een nieuw perspectief te laten zien. Voor hun eigen toekomst of voor de organisatie. Iedereen kan leider zijn, op voorwaarde dat je eerst leiding leert geven aan jezelf.

Persoonlijk leiderschap is de sleutel voor succes

Wanneer je weet waar je naartoe wilt kun je bekijken of je keuzes je dichter bij je doel brengen. Persoonlijk leiderschap begint bij weten wat je wilt en vooral ook weten wat je niet wilt. Wanneer je daar bewust van bent kun je actie ondernemen. Hoe meer actie je onderneemt richting je doel, hoe sneller je er komt. Sta regelmatig even stil en vraag jezelf af of je door je huidige acties dichter bij je doel komt.

Anders kijken, denken en doen

Als je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg. Wil je nieuwe resultaten bereiken dan is het noodzakelijk om nieuwe stappen te zetten. Kies een duidelijke focus en durf eens anders naar de zaken te kijken. Wanneer je je bewust wordt waar je focus nu ligt kun je kiezen om anders naar de dingen te kijken. Daardoor ga je anders denken en doen en uiteindelijk bereik je daardoor andere resultaten.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op