Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Persoonlijk Leiderschap

Jouw vaardigheden als leidinggevende of ondernemer zijn ongetwijfeld al goed ontwikkeld. Maar wellicht wil je meer en heb je er behoefte aan om inzicht in je eigen functioneren te krijgen. Welke gedragspatronen heb je en hoe stel jij jezelf op ten opzichte van je medewerkers? In de training Persoonlijk Leiderschap ga je hiermee aan de slag en krijg je antwoorden op al je vragen.

Je groeit als mens en haalt het beste uit jezelf

In de training Persoonlijk Leiderschap gaat het niet alleen over jouw leiderschapskwaliteiten. Het draait ook om het feit het beste uit jezelf te halen en erachter te komen waar jouw sterke punten en kwaliteiten liggen. Daardoor breng jij jezelf naar een hoger niveau. Met de training Persoonlijk Leiderschap kijk je naar je eigen effectieve manier van functioneren en weet je wat jouw innerlijke drijfveren zijn. Door jouw persoonlijke groei, weet je het beste uit jezelf te halen.

Krijg direct inzicht in ineffectieve gedragspatronen

In de training Persoonlijk Leiderschap krijg je inzicht in je eigen gedragspatronen en hoe jij jezelf opstelt naar jouw omgeving. Je wilt immers helder en bewust communiceren. Naast de kenmerken van persoonlijk leiderschap weet je na het volgen van de training ook hoe jouw eigen gedrag en handelen eruit zien en hoe zich dat uit in je persoonlijke leiderschapsstijl. Daardoor kun je beter omgaan met de mensen om je heen en ga je de kracht ervaren van effectief beïnvloeden.

Jouw ambities mag je verwezenlijken

Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap leer je op krachtige wijze naar je eigen ambities, drijfveren en overtuigingen te kijken. Vanuit jouw authenticiteit ben je krachtiger in je leiderschap. Het betekent dat je keuzes moet maken en in jouw functioneren moet loskomen van belemmerende gedragspatronen en gedachten. In de training Persoonlijk Leiderschap ga je daarom met zelfanalyse en een persoonlijk actieplan aan de slag.

Je kwaliteiten zeggen iets over de persoon die je bent

Persoonlijk leiderschap gaat over jouw persoonlijke visie, strategie, drijfveren, zelfbewustzijn en doelen. Uiteindelijk ben je in staat om na de training Persoonlijk Leiderschap jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. Je zult merken dat je veel meer lichamelijk en geestelijk in balans komt.

Persoonlijke leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen

Iedereen heeft een bepaalde rol in de organisatie waar hij of zij werkt. In de training Persoonlijk Leiderschap leer je nog beter jouw visie hierop te ontwikkelen. Daardoor ben je in staat om duidelijke keuzes te maken, waardoor je effectiever aan het werk gaat. Dat heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je werkomgeving.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op