Inschrijfvoorwaarden Trainingen, Seminars en Masterclasses

Inschrijven
Inschrijven doe je door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Door je aan te melden, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Eén tot twee weken voor de training ontvang je per e-mail aanvullende informatie over de training en de eventuele voorbereiding. Je ontvangt geen ticket voor trainingen, seminars of masterclasses (tenzij anders aangegeven tijdens de aanmelding). Op de dag van de training staan we met ons enthousiaste team klaar om je te ontvangen.

Wat kost het en wat is inbegrepen?

De tarieven voor de training of seminar van je keuze staan op de betreffende pagina. Alle tarieven zijn exclusief 21% btw. Bij al onze trainingen, seminars en masterclasses wordt je volledig verzorgd en zijn alle arrangementskosten inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden
Ons belangrijkste doel is je verwachtingen ruimschoots overtreffen. Wanneer je onverwachts niet kan komen mag je je altijd kosteloos laten vervangen. Daarnaast is het mogelijk om een training of masterclass éénmalig te verzetten, mits er een andere datum voor de betreffende training is ingepland. Wanneer je je deelname wil verzetten dan kan dit kosteloos tot 30 dagen voor de training, indien je de verplaatsing later door geeft rekenen we € 125,- arrangements- en administratiekosten aan je door.

Annulering is voor onze trainingen alleen mogelijk tot twee weken voor aanvang van een training. Hiervoor wordt 50% van de kosten van de training aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de training ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Let op! Annuleren voor onze masterclasses is niet mogelijk.

Een annulering kan alleen per e-mail (kantoor@zakelijksucces.nl) aan ons worden doorgegeven. Je ontvangt dan binnen 48 uur een bevestiging per e-mail van de annulering.

Groepsarrangementen
Wil je een training, masterclass of seminar bijwonen met een groep collega’s of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsvoordelen en profiteer van een speciaal tarief. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op: 030-2001020

* laatste update: 22 maart 2019