Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Zakelijk Bloggen

Als ondernemer is het natuurlijk van groot belang dat je op effectieve wijze je bedrijf onder de aandacht brengt. Ook leidinggevenden kunnen op die manier invloed uitoefenen op bijvoorbeeld klanten. Zakelijke Bloggen kan daarin een heel interessante rol spelen. Op een leuke manier krijg je zo de mogelijkheid om je bedrijf, product en/of dienstverlening te promoten. Schrijf je daarom snel in voor de training Zakelijk Bloggen.

Met zakelijk bloggen een effectieve én goedkope oplossing!

Gedurende de training Zakelijk Bloggen leer je via een goedkope wijze een grote groep mensen te bereiken. Hoe vaker zij terugkeren op je website, hoe grote de kans dat zij als klant producten gaan kopen. Zakelijk bloggen is niet alleen effectief, maar ook een snelle manier om een je doelgroep te bereiken. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, zul je merken dat het ook nog ‘ns heel leuk is om te doen.

Overtuig potentiële klanten met zakelijk bloggen

Wanneer je als ondernemer de kunst van zakelijk bloggen eenmaal onder de knie hebt, dan kun je het dagelijks succesvol inzetten. Je kunt het overal voor gebruiken; of je nu je eigen expertise wilt delen of je klanten wilt overtuigen van de voordelen van jouw organisatie, product of dienstverlening. Door in eigen bewoording enthousiast je boodschap over te brengen, blijft het bij jouw doelgroep veel beter en langer hangen.

Erg leuk om met dit online promotiemiddel aan de slag te gaan
Zakelijk bloggen is een online promotiemiddel, gratis en bovendien nog erg leuk om te doen. Na de training Zakelijk Bloggen weet je precies hoe vaak je een artikel moet schrijven en in welke frequentie je ze gaat posten. Het is daarvoor handig dat je naast een doelstelling ook een planning erop nahoudt. Dat maakt het gemakkelijker om te weten welke resultaten je kunt verwachten.

Verhoog de vindbaarheid van je website met een actueel blog
Het draait om positieve aandacht. Bedenk dat actuele blogs daarin een waardevolle rol kunnen spelen. Je bereikt je doelgroep en zij geven je er iets voor terug. Zij vragen informatie aan of hebben misschien wel interesse in hetgeen je aanbiedt. Bovendien trekken blogs veel bezoekers in korte tijd en ben je met je website sneller te vinden.

Hoe schrijf je nu een aantrekkelijk blog?

In de training Zakelijk Bloggen leer je in korte tijd om relevante onderwerpen voor je blogs te selecteren. Ook ga je werken om pakkende titels te schrijven, die lezers aanmoedigen om verder te lezen. Een krachtige opening van je blog kan daar overigens ook bij helpen. Ook de structuur bepaalt of de lezer jouw artikel aantrekkelijk vindt.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op