Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Succesvol Afsluiten

Lijkt het je handig om in contact met een klant met succes het gesprek af te sluiten? Ben je als ondernemer soms teveel zelf aan het woord en lukt het je lang niet altijd om gericht tot actie te komen? Wil je het maximale uit een verkoopgesprek halen, zodat dit bijdraagt aan je totale omzet? Volg dan de training Succesvol Afsluiten en gegarandeerd dat je direct resultaat gaat merken.

De kunst om een verkoopgesprek goed af te sluiten

Natuurlijk wil je erachter komen hoe je het beste een verkoopgesprek kunt afsluiten. Maar het ligt echt aan de situatie én aan je gesprekspartner. Wel leer je gedurende de training Succesvol Afsluiten verschillende technieken die ervoor zorgen dat het afronden je gemakkelijker afgaat. Tussentijds samenvatten is daar eentje van. Maar ook het stellen van de juiste vragen en goed luisteren naar je klant, brengen je op de goede weg om tot een afronding te komen.

Jij bent de regisseur van het gesprek

Zolang jij de structuur van het verkoopgesprek bepaalt, zal jouw klant volgen. Daarvoor hoef je absoluut geen dominante positie in te nemen. Door telkens terug te komen op het onderwerp en kort een samenvatting te geven van hetgeen jouw klant vertelt, navigeer jij het gesprek. In de training Succesvol Afsluiten leer je handige tips om deze regie in handen te houden.

Een order binnenslepen is geen hoofddoel!
Je hoeft echt niet tijdens de afsluiting van een verkoopgesprek te fixeren op het binnenhalen van een opdracht. Wanneer je een offerte mag opstellen betekent dit al dat jouw klant interesse heeft. Door de order los te laten, zul je merken dat je relaxter in het gesprek staat en beter kunt luisteren naar de wensen van jouw klant. Bij een aantrekkelijke offerte en jouw goede verhaal, gaat die opdracht ongetwijfeld volgen. Gesprekstechnieken kunnen helpen om relaxt dit gesprek te leiden. Daarom is hier veel aandacht voor in de training Succesvol Afsluiten.

Stap voor stap naar het eindresultaat

Na de training Succesvol Afsluiten ben je in staat om effectiever en slagvaardiger aan de gang te gaan, waardoor je een bevredigend gevoel hebt na afloop van je verkoopgesprek. Stap voor stap leer je de do’s en de don’ts. Door heldere vragen te stellen, achterhaal je waar de klant behoefte aan heeft en weet je waar jouw kansen liggen. Wellicht kun je hem helpen bij het oplossen van problemen. Door alles nog eens te herhalen, weet de klant dat je hem goed begrepen hebt. Je investeert veel tijd in een verkoopgesprek en wilt daarom ook maximaal resultaat behalen.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op