Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Succesvol Acquireren

Voor veel ondernemers, zzp-ers en commerciële experts blijft acquireren één van de moeilijkste onderdelen. Desondanks wil elke organisatie een continuïteit aan klanten hebben en kun je niet zonder acquisitie. Na de training Succesvol Acquireren ben je de angst volledig kwijt, leg je sneller contacten met mogelijke klanten en weet je goed om te gaan met weerstand en klantbezwaren. Ook weet je jezelf én je organisatie overtuigend te presenteren.

Met effectief en succesvol acquireren tot prachtige resultaten komen

Na de training Succesvol Acquireren voel je minder belemmeringen en gaat het jou gemakkelijker af om afspraken te maken met potentiële klanten. Je onderneemt acties om sneller in contact te komen met nieuwe klanten, waardoor je meer rendement haalt uit jouw acquisitie-inspanningen. Natuurlijk blijft het ‘koud’ benaderen van klanten die jou nog niet kennen het lastigst, maar je bent gegarandeerd na de training over deze koudwatervrees heen. Het gaat je zelfs lukken om bij bestaande klanten een hogere omzet te genereren!

Een goede eerste indruk is onvergetelijk

Een eerste indruk op jouw klanten is goud waard. Daarom leer jij jezelf gedurende de training Succesvol Acquireren overtuigend te presenteren bij bekende en nog onbekende klanten. Een krachtige elevatorpitch kan hierbij helpen, waardoor je goed in staat bent om stevig de eerste stap in een acquisitiegesprek te zetten. Het draait om het benadrukken van de unique selling points van jouw product. Doordat er veel aandacht tijdens de training uitgaat naar gesprekstechnieken, weet je precies hoe jij je klanten moet overtuigen.

Voor acquisitie heb je geduld en een lange adem nodig
De volhouder wint en dat gaat zeker op bij acquisitie. Het betekent dat je terug moet kunnen vallen op wie je bent. Zodoende staat jouw eigen gedrag centraal in de training Succesvol Acquireren. Wat zijn jouw eigen opvattingen, met welke angsten heb je te maken en wat zijn jouw irreële overtuigingen? Pas wanneer je dit hebt onderzocht, ben je in staat om op een natuurlijke manier en vanuit jouw persoonlijke kracht te acquireren.

Beter bestand tegen koopbezwaren

Elk acquisitiegesprek verloopt op een andere manier. Gedurende de training Succesvol Acquireren ga je aan het werk met voor jou herkenbare situaties en oefen je in rollenspellen verschillende verkoopgesprekken. Daarna kom je goed beslagen ten ijs als het om koopbezwaren en weerstand gaat. Heb je eenmaal beet, dan komt het erop aan om bij de klant door te vragen. Je wilt immers achterhalen wat hun rationele en emotionele koopmotieven zijn.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op