Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Storytelling

Storytelling is een enorm effectieve manier is om verbinding te maken met je doelgroep. Die verbinding maken is essentieel, want zonder die eerste stap gaan mensen nooit klant van je worden.

Mensen kopen van mensen. Daarom is het belangrijk dat je in je marketing en communicatie betrouwbaar overkomt. Met andere woorden, laat zien dat je een autoriteit bent in je vakgebied en dat je ‘likeable’ bent. Storytelling is de perfecte manier om tegelijkertijd te werken aan je autoriteit en likeability. In de workshop leer je hoe je dat doet.

Een goed verhaal raakt je publiek
Door het vertellen van verhalen geef je aanknopingspunten. Dat kan iets herkenbaars, iets prikkelends of iets grappigs zijn. In ieder geval iets dat raakt. Hoe klein of groot dat ook is, dáármee maak je verbinding en creëer je vertrouwen. Persoonlijke verhalen zijn daarom de sleutel tot verbinding: ze raken de ander en dat daardoor ontstaat tussen jullie een band. Die band en het vertrouwen worden sterker naarmate je meer verhalen vertelt.

Training Storytelling

Deze training is voor ondernemers of medewerkers die op een inspirerende manier hun bedrijfsboodschap willen overbrengen.

  • Wat is storytelling precies?
  • Hoe kan ik storytelling toepassen in mijn marketing?
  • Hoe verzin ik steeds nieuwe verhalen/content?
  • Wat heb ik te vertellen?
  • Wie zit er op mij te wachten?
  • Hoe maak ik verbinding met mijn klant?

Resultaat van de workshop storytelling
In de workshop gaan we verhalen ontdekken en delen. De storytellingformule die je gaat leren kan je toepassen op al je communicatie-uitingen: in blogs, video’s, berichten op social media of pitches.

Concreet weet je na de workshop:
1. Hoeveel kennis, ervaringen en verhalen je te delen hebt.
2. Hoe je verhalen bedenkt en linkt aan je bedrijf.
3. Hoe je die verwerkt in je zakelijke communicatie.

Wil jij leren hoe je storytelling toepast in jouw marketing? Dan is deze training een aanrader!

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op