Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Personal Branding

Wil je als ondernemer de beste mensen aantrekken die goed bij je bedrijf passen en het verschil gaan maken? Vind je het moeilijk om goede en getalenteerde medewerkers binnen te halen en ze voor langere periode in dienst te houden? Kies dan voor de training Personal Branding en leer hoe je een Personal Brand van jezelf én je organisatie kunt maken.

Elke ondernemer wil gemotiveerde medewerkers

Na de training Personal Branding weet je precies hoe je toekomstig medewerkers kunt motiveren om bij jouw bedrijf te komen werken. Maar deze training biedt nog meer. Dat wat je nieuwe aanwas aanbiedt, moet namelijk ook al aanwezig zijn voor je huidige medewerkers. Sterker nog; zij zijn jouw visitekaartje. Als zij tevreden zijn, dragen zij dat uit naar de buitenwereld en naar nieuw personeel. Bovendien zullen tevreden medewerkers zich loyaal naar jou als ondernemer opstellen en voor langere tijd in dienst blijven.

Bedrijfsidentiteit als basis voor Personal Branding

Hoe komt je bedrijf over op de buitenwereld en met name op sollicitanten? Heeft jouw organisatie een aantrekkelijke uitstraling en staan mensen in de rij om bij jou te komen werken? In de training Personeel Branding leer je hier alles over. Je krijgt tips over hoe jij je het beste kunt profileren. Natuurlijk moet je jouw beloften ook waar kunnen maken en doen wat je op voorhand belooft aan medewerkers.

Goede prestaties leveren tevreden klanten

Hoe fijn is het om vakbekwaam personeel en gemotiveerde professionals te hebben, die namens jouw bedrijf bij klanten een uitstekende prestatie neerzetten. Ook om die reden is het verstandig om de training Personal Branding te volgen. Na de training weet je precies hoe je jouw organisatie en de combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar en hoorbaar maakt.

Wat heb je te bieden aan nieuw personeel?
Als ondernemer ontvang je gedurende de training Personal Branding handige tools om de unieke kwaliteiten van jouzelf en je organisatie naar de buitenwereld te ventileren. Nieuwe medewerkers moeten het leuk en uitdagend vinden om bij jou aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld zorgen voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed trainingsprogramma integreren en een prettige werkomgeving bieden.

Het nieuwe werken als onderdeel van Personeel Branding
Voor personeel is het erg fijn om zelf de werktijden te kunnen indelen. Als onderdeel van de training Personal Branding krijg je inzicht in het nieuwe werken en de mogelijkheid om medewerkers thuis te laten werken of hen andere flexibele werklocaties aan te bieden. Als je huidige personeel hier tevreden over is, dan zullen zij dat ook overbrengen op nieuwe medewerkers.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op