Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Feedback geven

Het is niet altijd even gemakkelijk om medewerkers aan te spreken op hun gedrag. Ervaar je dat als leidinggevende of ondernemer ook zo? Gegarandeerd dat het je gemakkelijker afgaat, wanneer je de training Feedback Geven gevolgd hebt. Je leert het belang van corrigeren en welke regels gelden bij het geven van feedback aan medewerkers. Aan hun reactie merk je dat je op een goede manier feedback hebt gegeven.

Feedback geven: belangrijke communicatie-vaardigheid

We zijn er snel op gefocust om alleen feedback te geven als iets niet goed gaat. Tijdens de training Feedback Geven leer je dat het geven van complimenten minstens zo belangrijk is. Daardoor vergroot je de motivatie onder je medewerkers en krijg je het voor elkaar dat de onderlinge sfeer verstevigt. Eigenlijk gaat het bij feedback geven over communicatieve vaardigheden; wat zeg je wel en wat laat je achterwege? Tijdens de training krijg je genoeg handvatten aangereikt om praktisch mee te oefenen, met aantoonbaar resultaat tot gevolg.

Effectieve communicatie geven kracht aan jouw boodschap

Bij de training Feedback Geven krijg je inzicht in jouw manier van communiceren. Zodra je gaat aanvallen, voelt de ander zich opzij gezet en ervaart jouw boodschap als zeer dominant. Door de boodschap bij jouzelf te houden ontstaat er gelijkheid in het gesprek, waardoor je zult merken dat de ander veel meer open staat voor hetgeen je wilt zeggen. Het draait immer om een respectvolle boodschap die je duidelijk verwoordt. Je gaat leren om op passende wijze aan te geven wat jij ervaren hebt en wat je vindt.

Wist je dat je in gesprekken invloed kunt uitoefenen op anderen?

Gedurende de training Feedback Geven leer je de kracht van communicatie en ondervind je aan den lijve hoe het is om invloed op anderen uit te oefenen en zij op jou. Zodoende dat je naast theorie ook veel met praktische oefeningen en rollenspellen aan de slag gaat. Heb jijzelf specifieke praktijksituaties die je wilt inbrengen? Geen enkel probleem, want dat levert mooi oefenmateriaal op.

Zorgvuldige feedback leidt tot effectieve samenwerking

In de training Feedback Geven kom je erachter dat het draait om een zorgvuldige woordkeuze, waardoor de ontvanger zich niet aangevallen voelt. Gebeurt dat namelijk wel, dan schieten mensen in de meeste gevallen in de weerstand. Dat leidt op z’n beurt weer tot verslechterde verhoudingen en samenwerking. Het belang van goede en plezierige samenwerking staat voorop en begint bij effectieve en constructieve communicatie.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op