Meer informatie over een spreker zzp?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Spreker voor ZZP’ers

Wat maakt een ZZP’er succesvol? Hoe zorg je ervoor dat je klanten krijgt en behoudt? Wat is eigenlijk ondernemerschap? In deze interactieve inspiratiesessie weet Bart van den Belt ZZP’ers te boeien en inspireren om meer zakelijk succes te bereiken.

Interactieve inspiratiesessie voor ZZP’ers

‘Je bent ondernemer of je bent het niet’, wordt weleens gezegd. Onzin. Ondernemen is te leren. Het is een bepaalde mindset hebben, gecombineerd met ondernemersvaardigheden en kennis. Er zijn veel vaardigheden waarin je jezelf kunt ontwikkelen om een succesvolle ondernemer te worden.

Nu denk je wellicht: waar moet ik beginnen? Het antwoord is eenvoudig: bij het begin. Begin gewoon ergens. Het maakt niet uit waar. Met een beetje geluk ga je vanzelf fouten maken. Veel fouten. En dat is fijn. Daar leer je van. Wanneer je nieuwe kennis en vaardigheden opdoet en die combineert met wat je leert, ontstaan vanzelf ervaring en inzicht. Daar door word je een ervaren ondernemer.

Succesvol ondernemen als zzp’er

Wanneer je als ZZP’er succesvol wil zijn is het noodzakelijk om de basis van je onderneming goed neer te zetten.

De twee vragen die je daarvoor voor jezelf moet beantwoorden zijn de volgende:
1. Ben ik bereid om de kennis op te doen en de vaardigheden ja nee te leren die nodig zijn om zakelijk succes te bereiken?
2. Ben ik bereid om wat ik leer ook in actie om te zetten, ja nee ook al weet ik nog niet zeker of het me gaat lukken?

Als je bovenstaande twee vragen met ‘ja’ beantwoordt, wil ik je feliciteren: je bent een ondernemer. De grootste uitdaging is nu om de raket (jouw onderneming) van de grond te krijgen. Loskomen van de grond kost de meeste energie, maar als je eenmaal gelanceerd bent, kost het niet zo veel moeite om bij te sturen.

Bart van den Belt is dé ZZP expert van Nederland

Bart van den Belt (1984) is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en gepassioneerd om zzp’ers te helpen een betere ondernemer te worden. Hij is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. In 2014 is hij uitgeroepen tot Freelancer of the year. Met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer weet hij als geen ander wat het is om door dalen te gaan én de top te bereiken.

Over deze sessie – Spreker ZZP: inspirerend en interactief

Deze inspiratiesessie is een mix van humor, interactie en opdrachten waarbij de zzp’ers en ondernemers zelf aan de slag moeten. Succes gegarandeerd.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op