Spreker voor ZZP’ers

  • Humor en interactie
  • Concreet en direct toepasbaar
  • Voorbeelden uit de praktijk

Spreker voor ZZP’ers

Wat maakt een ZZP’er succesvol? Hoe zorg je ervoor dat je klanten krijgt en behoudt? Wat is eigenlijk ondernemerschap? In deze interactieve inspiratiesessie weet Bart van den Belt ZZP’ers te boeien en inspireren om meer zakelijk succes te bereiken.

Interactieve inspiratiesessie voor ZZP’ers

‘Je bent ondernemer of je bent het niet’, wordt weleens gezegd. Onzin. Ondernemen is te leren. Het is een bepaalde mindset hebben, gecombineerd met ondernemersvaardigheden en kennis. Er zijn veel vaardigheden waarin je jezelf kunt ontwikkelen om een succesvolle ondernemer te worden.

Nu denk je wellicht: waar moet ik beginnen? Het antwoord is eenvoudig: bij het begin. Begin gewoon ergens. Het maakt niet uit waar. Met een beetje geluk ga je vanzelf fouten maken. Veel fouten. En dat is fijn. Daar leer je van. Wanneer je nieuwe kennis en vaardigheden opdoet en die combineert met wat je leert, ontstaan vanzelf ervaring en inzicht. Daar door word je een ervaren ondernemer.

Succesvol ondernemen als zzp’er

Wanneer je als ZZP’er succesvol wil zijn is het noodzakelijk om de basis van je onderneming goed neer te zetten.

De twee vragen die je daarvoor voor jezelf moet beantwoorden zijn de volgende:
1. Ben ik bereid om de kennis op te doen en de vaardigheden ja nee te leren die nodig zijn om zakelijk succes te bereiken?
2. Ben ik bereid om wat ik leer ook in actie om te zetten, ja nee ook al weet ik nog niet zeker of het me gaat lukken?

Als je bovenstaande twee vragen met ‘ja’ beantwoordt, wil ik je feliciteren: je bent een ondernemer. De grootste uitdaging is nu om de raket (jouw onderneming) van de grond te krijgen. Loskomen van de grond kost de meeste energie, maar als je eenmaal gelanceerd bent, kost het niet zo veel moeite om bij te sturen.

Bart van den Belt is dé ZZP expert van Nederland

Bart van den Belt (1984) is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en gepassioneerd om zzp’ers te helpen een betere ondernemer te worden. Hij is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. In 2014 is hij uitgeroepen tot Freelancer of the year. Met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer weet hij als geen ander wat het is om door dalen te gaan én de top te bereiken.

Over deze sessie – Spreker ZZP: inspirerend en interactief

Deze inspiratiesessie is een mix van humor, interactie en opdrachten waarbij de zzp’ers en ondernemers zelf aan de slag moeten. Succes gegarandeerd.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Thema's

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Docenten

Veelgestelde vragen

Tarieven zijn afhankelijk van de groepsgrootte, doelgroep en het onderwerp. Lezingen zijn tussen de € 1.995 en € 2.995.

Bart werkt voor trainingen samen met een team van trainers, zodat we altijd een programma kunnen maken dat aansluit bij jullie wensen en budget.

Neem contact op voor de mogelijkheden; we denken graag met je mee.

Alle lezingen worden volledig aangepast aan de situatie van uw organisatie. Het is zelfs mogelijk om een lezing 100% op maat te maken.

Een lezing duurt meestal 45 - 60 minuten.

Indien gewenst kan een lezing ook langer duren: Bart geeft o.a. seminars voor bedrijven die een of twee dagen duren.

Bart heeft 20 jaar podiumervaring, waarvan 10 jaar als entertainer. Hij heeft trainingen en lezingen gegeven voor 5 tot 5.000 personen. "Op het podium staan is als ademen' aldus Bart.

Jazeker! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nee, Bart geeft geen korting op lezingen of trainingen op twee uitzonderingen na;

Korting voor zorg en onderwijs
Organisaties uit de zorg of in het onderwijs krijgen € 500 korting bij lezingen tot 100 medewerkers / deelnemers. Bart heeft een hart voor zorg en onderwijs en maakt daar graag een verschil.

Korting bij kleine groepen
Is de groep kleiner dan 35 personen? Neem dan contact op voor een prijs op maat.

Nee, helaas. Daarvoor zit mijn agenda te vol.

Referenties

Referenties

Bart weet op een verrassende, speelse en overtuigende wijze de essentie van voor ons relevante vraagstukken te benoemen. Al gedurende de sessie is de eerste vervolgstap met de groep gezet en blijft het ‘ik heb er zin in!’-gevoel hangen. – Jeroen Hulsman, directeur NEVI


Afgelopen vrijdag was een mooie en inspirerende dag vol verbinding, collegialiteit, informatie en diepgang, de prikkeling voor de teamvorming van het ambulante regionale team Utrecht is hiermee gezet. De lachende en inspannende gezichten zorgden voor voldoening, voor een aantal was de uitdaging duidelijk zichtbaar, maar we gaan deze verandering ‘fluitend’ met elkaar aan!’ ‘De middag was super leuk, wat een leuke gasten waren dat’ … was zomaar een reactie in de wandelgangen. – Nienke Gouman, manager ambulant team Reinaerde


Bart heeft op het Mill-HillCollege te Goirle gesproken tijdens onze faculteitsdag. Op een school waarbij er veel veranderingen en vernieuwingen in de kinderschoenen staan heeft Bart ons geïnspireerd en gemotiveerd om positief tegenover verandering te staan. Verandering brengt mooie dingen met zich mee! Dat zien wij nu allen in. Zowel het wetenschappelijke als het zeer persoonlijke aspect worden op een fantastische manier belicht, niet alleen door te luisteren maar ook door actieve deelname. De inspirerende sessie van Bart wordt regelmatig herbeleefd wanneer wij aan het vergaderen, discussiëren of innoveren zijn! – Roel Derksen, voorzitter Faculteit Delta, MillHill College


Een inspirerende en ontspannende bijeenkomst. Bart heeft de gave om je op een luchtige manier naar jezelf en naar veranderen te laten kijken. Inzichten komen als vanzelf. – Judith Vermeij, Severinus


Bart heeft absoluut bijgedragen aan de doelen die we voor een bijeenkomst van onze Inkooporganisatie voor ogen hadden: boeien, inspireren en leren. Bart spreekt vanuit zijn hart, is authentiek in zijn denken en doen, onbevangen en toegankelijk, maar toch scherp, confronterend en professioneel. Hierdoor sprak hij de deelnemers aan en wist hij hen te inspireren en tot denken aan te zetten. – Stefanie Heling, Bijenkorf


Bart is wat hij belooft: een creatieve en verrassende toegevoegde waarde bij een event, werkconferentie of training. Zonder (te)veel fratsen weet hij de mensen te raken en vermaken en ook nog iets bij te brengen. Aan te bevelen dus.” – Ben Nitrauw

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie over beschikbaarheid?

Bel: 030-2072117

Spreker voor ZZP’ers

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

We proberen binnen één dag een terugkoppeling te geven over beschikbaarheid.

Direct informatie? Bel: 030-2072117

Vul uw gegevens in:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.