Meer informatie over een spreker mkb?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Spreker voor MKB’ers

Een van de grootste uitdagingen van MKB’ers is dat zijzelf de spil zijn in het bedrijf. Ze wéten dat ze meer uit handen moeten geven en tijd moeten nemen voor een concreet sales- en marketingplan, ze doen het alleen niet. Te druk. Geen tijd voor. En zo blijven ze rennen. Als ondernemer is het daarom belangrijk om leiderschap te nemen. Over je bedrijf. Je mensen. Jezelf.

Succesvol ondernemen als MKB’er

Iedere ondernemer wil groeien. Maar hoe je dat op een duurzame manier? Als je als MKB’er wilt opschalen met je bedrijf dan zijn er drie gebieden waarop je dient te focussen:

 1. Leiderschap (continuïteit)
  • Een bedrijf kan zover groeien als de ontwikkeling van de leider. Als jij niet aan het groeien bent zie je dat direct aan je team en in je bedrijfsresultaten.
 2. Systematiseren van je organisatie (winst)
  • Een succesvol bedrijf is een solide systeem waar mensen, systemen en processen naadloos samenwerken en waarbij er focus is op de cashflow.
 3. Perfectioneren en optimaliseren van de klantreis (omzet)
  • Marketing, sales, productie en accountmanagement dienen naadloos in elkaar over te lopen als je je omzet wilt maximaliseren.

Inspiratiesessie voor MKB’ers
Bart van den Belt is een inspirerende spreker die als businesscoach al jarenlang ondernemers begeleidt om hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Tijdens een inspiratiesessie voor MKB’ers van Bart weet hij telkens weer de ondernemers te raken en inspireren. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van diverse boeken over ondernemerschap.

Mogelijke onderwerpen

 • Succes in Sales
 • Marketing inspiratiesessie
 • Leiderschap voor ondernemers
 • Ondernemen in de betekeniseconomie

Over deze sessie – Spreker MKB: inspirerend en interactief

Deze inspiratiesessie is een mix van humor, interactie en opdrachten waarbij de mkb’ers en ondernemers zelf aan de slag moeten. Bart spreekt voor ondernemers over sales, marketing, bedrijfsgroei en persoonlijk leiderschap. Inspiratie en interactie gegarandeerd.

Bart van den Belt is auteur van o.a. het boek ‘Lanceer je bedrijf’ en de audioprogramma’s “De 7 sleutels voor zakelijk succes” en “De basis van zakelijk succes”. Bart heeft inmiddels duizenden ondernemers getraind in het laten groeien van hun bedrijf. Zijn sprekersstijl is te beschrijven als inspirerend, humoristisch en praktisch toepasbaar. Indien gewenst kan er een inspiratiesessie op maat worden gemaakt.

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op