Home » Spreker Succes

Spreker Succes

Succes is voor ieder individu en iedere organisatie anders. Afhankelijk van de doelen die worden gesteld en het wel of niet behalen van die doelen kan er worden gesproken van succes, of eigenlijk: ‘succeservaring’. Volgens Bart kun je als organisatie alleen maar succes bereiken als je de klanten gelukkig weet te maken. Om dit te bereiken is het van essentieel belang dat de medewerkers gelukkig zijn. Logisch, als je zelf goed in je vel zit dan draag je dat ook uit. Iedereen kan creatief personal, mission, statementdenken!

Gelukkige medewerkers kunnen meer waarde toevoegen en daarmee klanten gelukkig maken. Hoe zorg je ervoor dat de medewerkers gelukkig zijn? Dat ze met plezier naar het werk gaan, vol enthousiasme en passie voor je product of dienst? Door een verschuiving van de focus, een shift in de mindset!

Focus op Suces in plaats van fouten!

En… zag je de ontbrekende ‘C’? Alles waar we aandacht of energie aan geven, groeit. Als we dus continu bezig zijn met het kijken naar en benoemen van succes, dan zal dat groter worden. We zijn als mens geneigd om te focussen op de dingen die niet gaan zoals we willen. Stop met kijken naar fouten. Start met focussen op Succes! Waarom? Succes is een resultaat, geen doel!

“Voor onze jonge medewerkers zochten wij iemand die hen kon motiveren op een interactieve manier. Dus een inspirerende, nuttige, en vooral leuke manier om ons congres te openen. Daarin heeft Bart ons perfect bediend. Bart’s presentatie sloot naadloos aan op onze wensen!” – Maarten de Vries, CIZ

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en beschikbaarheid Contactformulier