Beste eventmanager,

Wat leuk dat ik bij jullie een training of inspiratiesessie kom verzorgen. We helpen je graag zo goed als we kunnen om er samen een succes van te maken.

Om het je makkelijk te maken kun je op deze pagina de volgende zaken vinden:

  • Diverse teksten voor uitnodigingen
  • Technische wensen / zaalopstelling
  • Links om deelnemers enthousiast te maken
  • Foto’s

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan voor jullie.

Met een glimlach,

Teksten uitnodiging

Inspiratiesessie algemeen
Op (datum) verzorgt Bart van den Belt bij ons tijdens inspirerende sessie over (onderwerp). Bart van den Belt is auteur van de bestseller ‘Fluitend Veranderen’ en helpt mensen om anders te kijken, denken en doen.

Aan het einde van de inspiratiesessie heb je een aantal concrete tools in handen om op een andere manier met uitdagingen om te gaan en het beste uit jezelf te halen. De sessie belooft een mix te worden van persoonlijke verhalen, humor en interactie. Zeker de moeite om te komen dus!

Inspiratiesessie voor ondernemers
Op (datum) zal Bart van den Belt ons tijdens een inspiratiesessie verrassen met een mix van inhoud en interactie. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en auteur van diverse boeken over ondernemen en marketing. Hij helpt ondernemers om hun mindset te veranderen, strategisch te denken en in actie te komen. Zijn ondernemersfilosofie is samen te vatten in de zin: ‘hoofd bij de cijfers, hart bij de klant’.

‘Het is mijn missie om ondernemers te helpen leiderschap te ontwikkelen en een groter verschil te maken voor hun klanten. Het vernieuwen van de mindset en aanpassen van strategie is de sleutel tot meer persoonlijk geluk, betere resultaten en meer zakelijk succes.’

Inspiratiesessie voor leiders
Het succes van iedere organisatie en van ieder team valt of staat met leiderschap. Leiding geven kan best een uitdaging zijn. Want hoe ga je om met weerstand bij verandering? Hoe neem je je medewerkers mee? Wat is ervoor nodig om resultaten te realiseren met je team? En hoe blijf je authentiek als je onder druk staat?

Dat zijn vragen waar we het over gaan hebben op (datum), als Bart van den Belt bij ons een (inspiratiesessie / training) komt geven over (onderwerp leiderschap). Het belooft een inspirerende en praktisch toepasbare (training / lezing) te worden waarmee je na afloopt direct concrete handvatten hebt om jouw leiderschap te verbeteren.

Bart van den Belt is auteur van diverse boeken over (persoonlijk-) leiderschap en ondernemerschap en oprichter van de Zakelijk Succes Groep.

Eventuele aankondiging op podium

Gelieve tijdens de introductie de volgende kernwoorden te gebruiken:
– heeft 6 boeken geschreven
– spreker en trainer over leiderschap
– helpt mensen het beste uit zichzelf te halen

Handige aanvullende links

Techniek

Voor alle lezingen / inspiratiesessies:
– Headset of revertmicrofoon
bij meer dan 30 deelnemers
– Flipover met voldoende papier
– Beamer + Scherm met geluidsinput (mini-jack)
Bart werkt met een Macbook en neemt ieder mogelijk verloopstekkertje zelf mee. Input HDMI of VGA werkt in ieder geval

Aanvullend
Graag ontvangt Bart een week van tevoren een programma + (schatting van) het aantal deelnemers.
Geen professioneel geluid aanwezig? Laat het even weten, Bart heeft zelf een geluidsysteem + headset.

Opstelling zaal
– Stoelen bij meer dan 30 deelnemers in theateropstelling
– Stoelen bij minder dan 30 deelnemers bij voorkeur in cabaretopstelling

Presentatie van tevoren ontvangen?
Helaas is het niet mogelijk om de presentatie van tevoren te ontvangen. Bart werkt op een Macbook Pro, met Keynote van Apple.