Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Investering
De investering voor de training Focus en Flow Event is

€ 495

excl. btw.
Aanvullende informatie
 • Arrangementskosten
 • Reader

Focus en Flow Event

Heb je weleens meegemaakt dat dingen in je bedrijf 'als vanzelf gingen' en je moeiteloos resultaten bereikte, bijna alsof je pad zich voor je ogen ontvouwde? Heb je ook weleens meegemaakt dat het voelde alsof je tegen de stroom in aan het zwemmen was en je met moeite vooruit kwam? In beide situaties ben jij dezelfde jij en heb je dezelfde rol als ondernemer. De resultaten zijn alleen compleet verschillend.

Vanuit flow ontstaan dingen als vanzelf
Wanneer je als ondernemer in flow bent dan lijkt het haast wel alsof de dingen vanzelf gaan. Het is het ervaren van verbinding met een groter geheel en een mentale staat van moeiteloosheid. In flow bereik je de meeste resultaten met de minste energie. De impact van ondernemen vanuit flow is enorm.

flow (zelfstandig naamwoord)

 1. stroomstromingmet de stroom meegaan
 2. vloedovervloed: overstromen

Geen zweverige bullshit. Praktische training met toepasbare tips.
"Flow, is dat geen esoterisch geneuzel?" Nee, absoluut niet. Het is een concept dat ontdekt is door Mihaly Csikzensmihalyi en een bekend begrip binnen de positieve psychologie. Al jarenlang houdt ik me bezig met het ontdekken van de geheimen achter flow en de impact ervan op bedrijfsresultaten. Dit doe ik door de coaching en training van vele ondernemers, door regelmatig te reflecteren op mijn eigen proces en door te onderzoeken wat succesvolle mensen anders maakt.

Wat maakt zeer succesvolle ondernemers anders dan andere ondernemers? Uit mijn persoonlijke onderzoek kom ik tot de conclusie dat de ondernemers met de beste resultaten drie dingen anders doen dan ondernemers met gemiddeld resultaat:

 • Ze werken vanuit hun talenten
 • Ze zijn extreem gefocust op wat ze willen bereiken
 • Ze hebben een systeem om zich heen gecreëerd dat ze in flow houdt

Wil jij zelf bovengemiddelde resultaten in je onderneming? Kom dan naar het Focus en Flow Event. Hier gaan we focus aanbrengen in waar je naartoe gaat, ontdek je wat je tegenhoud om consistente groei te realiseren en leer je een systeem om flow te ervaren in je dagelijkse activiteiten.

Je gaat naar huis met een concreet groeiplan voor je bedrijf.

Het Focus & Flow event is bedoeld voor ondernemers die de basis van hun bedrijf hebben staan en tegelijkertijd weten dat er meer in zichzelf en hun bedrijf zit. Tijdens deze dag breng je extreme focus aan in je activiteiten en ontdek je een systeem dat je helpt om in flow te komen en te blijven.

Ochtend:

 • De twaalf belangrijkste lessen bij het opschalen van je bedrijf
 • Welke hefbomen er zijn voor het verhogen van je winst in tijd/geld/energie
 • Wat de nummer één fout is van ondernemers die op een bepaald niveau blijven hangen
 • Wat er exact voor nodig is om door je zakelijke plafond te breken

Middag:

 • Concreet groeiplan voor je persoonlijke en zakelijke groei

Het is een inspirerend en interactief evenement waarbij je zelf en in kleine groepjes actief aan de slag gaat met het uitwerken van een groeplan.

Schrijf je in via onderstaand formulier?

ZSA’er? Dan betaal je een speciaal tarief zoals gecommuniceerd in de email.