Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Investering
De investering voor de training Grip op je cijfers is

€ 1295

excl. btw.
Aanvullende informatie
  • Twee dagen training
  • Reader en materialen
  • Arrangementskosten

Grip op je cijfers

Financieel management en administratie zijn niet de grootste hobby van de meeste ondernemers. Toch zijn een goed ingerichte administratie en inzicht in je financiën noodzakelijk om strategische keuzes te kunnen maken om je bedrijf te laten floreren. Bovendien is het belangrijk op je pad richting financiële vrijheid.

Programma Grip op je cijfers

Dag 1: Grip op je cijfers
Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Gaat het goed met je bedrijf of moet je bijsturen? Waardevolle informatie bij het maken van keuzes. Je financiën zijn daarom een belangrijk fundament van je onderneming. Toch worden veel ondernemers niet direct enthousiast van het mogen bijwerken van de boekhouding. Een gemiste kans, want met de juiste financiële informatie én grip op je cijfers wordt de boekhouding leuk. Tijdens deze eerste dag leer je wat je nodig hebt om overzicht aan te brengen én te houden. Daarnaast leer je een systeem, waarmee je financiën voor jezelf makkelijk en leuk maakt.

Dag 2: Financiële vrijheid
Financiële vrijheid: het is de droom van vele ondernemers. Kunnen doen wat je wilt en wanneer je dat wilt, terwijl er op de automatische piloot geld binnen komt. Tijdens deze tweede dag ontdek je wat het verschil is tussen ondernemers die blijven worstelen met hun financiën en ondernemers die de weg naar financiële vrijheid vinden. Je krijgt niet alleen een strategisch model aangereikt, maar wordt ook geïnspireerd om een plan te maken voor je financiële toekomst.

Tijdens de tweedaagse training ‘Grip op je cijfers’…

  • Leer je hoe je je administratie zo inricht dat je altijd overzicht houdt
  • Leer je wat het verschil is tussen denken als boekhouder en denken als ondernemer
  • Krijg je de belangrijkste financiële inzichten om strategische keuzes te maken
  • Leer je een eenvoudig systeem om financieel overzicht te houden
  • Ontdek je het belang en de essentie van rentmeesterschap
  • Ontdek je de vijf niveaus van financieel leiderschap
  • Maak je een plan voor het realiseren van financiële vrijheid

Deze training wordt gegeven door Geert Bart van Weeghel. Geert-Bart is sparringspartner voor ondernemers en helpt met zijn administratiekantoor al jaren ZZP’ers en MKB’ers om leiderschap te nemen en financiële rust te creëren.

Ja, deze training is ook dan zeker nuttig. In essentie leer je op de eerste dag wat het verschil is tussen denken als een boekhouder en denken als een ondernemer en welke vragen je exact moet stellen om grip te krijgen op je cijfers.Tijdens de tweede dag leer je waar je op welk moment in moet investeren om richting financiële vrijheid te bewegen.
Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dagarrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.