Curriculum Vitae

Bibliografie
2021 | Business boekenbox
2021 | (boek) Succes in sales
2021 | (boek) De 7 sleutels voor zakelijk succes
2020 | (heruitgave) De Online Marketing Machine, Waag de Sprong, Lanceer je bedrijf
2019 | (audiopgrogramma) De 7 sleutels van zakelijk succes – Bookora
2018 | (audiopgrogramma) De kracht van je denken – Bookora
2018 | (audioprogramma) De basis van zakelijk succes – Bookora
2018 | (boek) Waag de Sprong – Uitgeverij Anderz
2017 | (boek) De online marketingmachine – Uitgeverij van Duuren Management
2016 | (boek) Lanceer je bedrijf – Uitgeverij het Boekenschap
2014 | (boek) Fluitend veranderen – Uitgeverij het Boekenschap
2013 | (audioprogramma) Missie & Mindset – Bookora

Opleidingen en trainingen
2021 – Coaching op leiderschap
2019 – DISC Certificering
2018 – Leadership trainer certification – John Maxwell Leadership Team
2016 – The art of critical decision making – Prof. Michael A. Roberto / The great courses
2015 – Understanding human behaviour – Prof. Mark Leary / The great courses
2015 – Master in results – Carl van den Velde Trainingsinstituut
2014 – Leidinggeven aan projecten – ICM
2014 – Origins of the human mind – Prof. Stephen P. Hinshaw / The great courses
2014 – Email Marketing Mastery – Jeff Walker
2013 – Experts Academy – Brendon Burchard, San Fransisco
2013 – Change & Innovation | Coursera
2012 – PostHBO Train de Trainer Gedragsverandering – School voor training
2012 – Sales en acquisitie coaching – Kennet Smith
2011 – Business English – B2/C1
2011 – Training Snellezen & Mindmappen
2011 – Kernkwaliteiten training Kenia – ID Trainingen / Compassion Nederland
2011 – Basiskennis Boekhouden
2010 – Int. NLP Practitioner, classic code / new code – In2Motivation
2009 – Masterclass Oplossingsgericht werken (Paul Jackson)
2009 – Presenteren voor de Camera
2008 – Basisopleiding Clownerie
2003 – 2004 HBO propedeuse Creatieve Therapie (drama) – HvU
2000 – 2003 MBO Detailhandel 4

Ervaring met groepen
– Vrijwilligerswerk gedaan in diverse buitenlandse projecten met grote groepen
– 10.000+ uur podiumervaring;
– Op ruim 1400 evenementen opgetreden als goochelaar / entertainer
– Meer dan 500 lezingen gegeven tot 1.500 deelnemers
– Ruim 150 seminars gegeven
* 2010 uitgeroepen tot belg./ned. kampioen goochelen;

Vrijwilligerswerk

2018 – 2021 – Docent School voor leiderschap, Royal Mission
2011 – Genesis training, Compassion
2007 – Uganda – Drama-, Clownerie en Spel – Warchild / Stichting Art for All
2005 – Roemenie – Spel- & Dramatraining – Stichting Stefanus
2005 – Uganda – Drama, Clownerie en Spel – World Vision / Stichting Art for All
2004 – Roemenie – Drama, Clownerie en Spel – World Vision / Stichting Art for All
2003 – Thailand – Clownerie – World Vision, Thailand

In de media: