Bart van den Belt

spreker – auteur – ondernemer

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Humor, interactie en inspiratie

De combinatie van mijn opleiding als gedragskundige en mijn ervaring als entertainer, spreker en trainer zorgen ervoor dat iedere presentatie of

training een mix is van verbinding, verwarring en verwondering. Met meer dan vijftien jaar en bijna 5.000 uur podiumervaring lukt het me telkens weer om de juiste snaar te raken. Humor, interactie én inhoud zijn de ingrediënten die ik als spreker gebruik om ervoor te zorgen dat de boodschap blijft hangen. Het is mijn missie om mensen te raken, vermaken en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Interessante logo’s

“Bart is bekend van…” en dat soort dingen.

Ehm… feitelijk komt het hier op neer…

Spreken is voor mij geen werk; het is een manier van ademhalen. Ik vertel geen standaard-van-de-plank verhalen maar zoek naar wat mij inspireert en raakt, zodat ik anderen kan inspireren en raken.

Meer lezen?

Biografie | Curriculum Vitae